.

.

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Την Αίγινα επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον κύριο Μητσοτάκη που συνόδευαν ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κύριος Κώστας Κατσαφάδος και στελέχη του Κόμματος, ταξίδεψε στην Αίγινα για να παραβρεθεί στα εγκαίνια του νέων γραφείων της Τ.Ο. της Ν.Δ. που στεγάζονται σε κτήριο στην παραλία του νησιού.
Τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στο λιμάνι της Αίγινας ο πρόεδρος της Τ.Ο. Αίγινας κύριος Γιώργος Πρέκας, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Αντώνης Μούρτζης και Βαγγέλης Δέδες, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πτερούδης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Δημήτρης Καραγιάννης, μέλη της Τ. Ο. και κάτοικοι της Αίγινας. Επίσης τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε και συνόδεψε στην σύντομη περιοδεία του στο νησί ο πρώην Γ.Γ. Περιφέρειας Αιγαίου και μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε. κ. Σπύρος Σπυρίδων.Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατευθύνθηκε πεζός στα γραφεία της Τ.Ο. που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την προβλήτα το πλοίου. Ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους της Αίγινας. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το φιστίκι Αιγίνης. Μάλιστα επισκέφθηκε το περίπτερο του Συνεταιρισμού Φιστικοπαραγωγών Αίγινας και δύο ακόμη καταστήματα που πωλούν φιστίκι Αιγίνης. Ρώτησε τους καταστηματάρχες για τη διάθεση του προϊόντος και δοκίμασε γνήσιο φιστίκι Αιγίνης όταν του προσφέρθηκε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνομίλησε με κατοίκους του νησιού που εκείνη την ώρα περπατούσαν στο δρόμο ή άλλους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα καταστήματα ή στα cafe της παραλίας. Επισκέφθηκε την παραδοσιακή ιχθυαγορά, άκουσε τις απόψεις των εμπόρων, ενώ αρκετοί περαστικοί των χαιρέτησαν εγκάρδια με το μικρό του όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου