.

.

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Αποβολή της Χ.Α. μετά τους τραμπουκισμούς Κασιδιάρη

Νέο σοβαρό χρυσαυγίτικο επεισόδιο με ύβρεις και έκτροπα σημειώθηκε τη Δευτέρα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, με αποτέλεσμα το Σώμα να κάνει δεκτή την πρόταση μομφής του πρόεδρου της Επιτροπής Οικονομικών, Μάκη Μπαλαούρα.
Όλα ξεκίνησαν το λόγο είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Δένδιας πέρασε εκείνη την ώρα από το έδρανό του, την ώρα που ξεκινούσε η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα 5 δισ. και 7,5 δισ. ευρώ, αντίστοιχα.

Ο πρώτος απευθύνθηκε με σκαιό τρόπο σε ύφος πεζοδρομίου προς το δεύτερο και του ζήτησε να μην περνάει από μπροστά του όταν μιλάει. Όταν ο Ν. Δένδιας πήγε να φύγει ο Ηλ. Κασιδιάρης κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Περιγράφοντας το επεισόδιο πρόσθεσε το εξής: «Μου λέει, "πού πας ρε", κάτι τέτοιο, συγχωρήστε με αν λόγω της στιγμής δεν είμαι ακριβής, γυρίζω να τον κοιτάξω, και με σπρώχνει με τα δύο χέρια, λέγοντας και πάλι σήκω φύγε από εδώ ρε ή κάτι τέτοιο».
Βουλευτές της Χρυσής Αυγής φέρεται να πέταξαν νερό προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για σπρωξιά ή ακόμα και για χειροδικία σε βάρος του.
Ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα και ο Μάκης Μπαλαούρας ζήτησε από τον βουλευτή της Χ.Α. να αποχωρήσει καλώντας ταυτόχρονα και την αστυνομική φρουρά του κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου