.

.

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Άπρεπή συμπεριφορά και έλλειψη ανθρωπισμού από γιατρό του κέντρου υγείας Σαλαμίνας

Ο γιατρός πέραν της επιστημονικής καταρτίσεως, επιβάλλεται να κοσμείται με πολλά ηθικά εφόδια, γιατί αποτελεί φορέα όχι ενός οιουδήποτε επαγγέλματος, αλλά του σπουδαιότερου ίσως λειτουργήματος στην κοινωνία.

Ο καλός γιατρός πρέπει να είναι ευσυνείδητος, να διαπνέεται από πνεύμα αλτρουϊσμού, γιατί το λειτούργημά του απαιτεί αυταπάρνηση.
Εφόσον σκοπός του είναι η ανακούφιση του ξένου πόνου οφείλει να εμφορείται από αγάπη προς τους πάσχοντας συνανθρώπους του. Ο γιατρός εκπληρώνει την αποστολή του απέναντι στην κοινωνία τότε και μόνο όταν θεωρεί τον εαυτό του ως φορέα πνευματικών αξιών για την άσκηση των οποίων πρέπει να διαπνέεται από ιδεαλισμό φιλαλληλία και κυρίως ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ!!!  Λόγος για την απαράδεκτη συμπεριφορά  Γιατρού του Κέντρου υγείας που δεν μπορεί να παίζει με τον πόνο του άλλου. Οι ασθενής επισκέπτονται το κέντρο υγείας και όχι το σπίτι του και δεν έχει κανένα δικαίωμα να κλίνει κατάμουτρα την πόρτα στους συνανθρώπους του που χρειάζονται την βοήθεια του. Πολλά  τα παράπονα  για τον συγκεκριμένο Γιατρό, οι αρμόδιοι να ενδιαφερθούν και να βάλουν μια τάξη στο κέντρο υγείας, η να τον στείλουν σπίτι του η στο Δαφνί που αρμόζει και με την συμπεριφορά του.. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΝΤΙΤΕΤΑΝΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕΙ ΓΑΤΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΡΚΩ ΧΛΕΥΑΖΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ,ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΙΖΟΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ !!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΕΦΕΡΕΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΛΚ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ!!!
    Υ.Γ : ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΚΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΤΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΌΤΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή